Cine suntem?

Scopul nostru

Promovăm educația și spiritul civic

Credem în educație și considerăm că este unica soluție pentru o lume mai bună. Ne dorim ca prin fiecare acțiune sau proiect să aducem un plus de valoare în educația oamenilor. Susținem spiritul civic ca soluție pentru o societate în care oamenii se respectă și se bucură de prezența altora. Aceștia înțeleg că dacă lucrează împreună se pot dezvolta mult mai ușor și mai rapid.

Promovăm valorile sociale

Bunătatea, omenia și ajutorul pentru cei defavorizați sunt doar unele dintre valorile sociale pe care le considerăm esențiale într-o societate în care domină armonia și respectul. Ne dezvoltăm încontinuu și ne dorim să vedem cât mai mulți oameni din jurul nostru că înțeleg și aplică aceste valori sociale pentru binele comun și individual.

Promovăm cultura și turismul în toate formele

Însușirea culturii din societatea în care facem parte precum și cunoașterea altor culturi reprezintă pasul către construirea unui mediu social benefic în care domină valorile sociale, iar oamenii au parte de progres și bunăstare. Turismul este o modalitate prin care oamenii pot avea parte de schimburi culturale, își pot dezvolta capacitățile de comunicare și relaționare, se pot autocunoaște și se pot dezvolta personal.

Echipa

Bogdan

Mr Funny Guide

Verona

Miss Marketing

Sorin

Mr Writer