InediTRIP: Castelul Corvinilor, Cetatea Deva si Sarmizegetusa

Simbol transilvănean, castelul celui mai strălucit rege al Ungariei medievale, Matei Corvin impresionează prin diversitatea de stiluri de construcție și a legendelor create. Castelul Corvinilor este unul din cele mai importante obiective turistice ale Transilvaniei, datorită atmosferei medievale pe care o creează, fiind considerat un monument singular în România și printre puținele cele mai atractive din spațiul european.

Monument istoric care datează din secolul XIII, Cetatea Devei completează peisajul medieval al zonei. A fost construită în scop de protecție al orașului Deva, fiind localizată pe Dealul Cetății și considerată intrarea și ieșirea din Transilvania pe valea Mureșului. 

Experiența noastră culturală nu se oprește aici și continuăm cu două obiective istorice foarte importante: Sarmizegetusa Regia și Ulpia Traiana. Sarmizegetusa Regia a fost capitală și cel mai important centru militar, religios și politic al statului dac înainte de războaiele cu imperiul Roman. Ulpia Traiana Sarmizegetusa a fost capitala provinciei române Dacia. Numele complet este Colonia Ulpia Traiana Augusta Dacica Sarmizegetusa și a fost înființată în anii 108-110, după cucerirea de către împăratul Traian.

InediTRIP-ul va avea loc în perioada 14 – 16 octombrie 2016, cu plecare din București. Ne cazăm 2 nopți la vilă de 4* din orașul Hunedoara, unde avem parte de tot confortul pentru odihnă.

Itinerariu:
Ziua 1: Plecăm din București cu destinația Hunedoara. Ne cazăm și vizităm Castelul Corvinilor. 

Ziua 2: Vizităm Cetatea Devei, aflată la 30 de minute de Hunedoara, apoi parcurgem 60 de km pentru a vizita Ulpia Traiana Sarmizegetusa. Seara ne întoarcem în Hunedoara.

Ziua 3: Plecăm spre București, însă nu înainte de a vizita Sarmizegetusa Regia.

De ca sa participi?

Pentru că vizitezi într-un weekend o zona istorica foarte importanta din România;
Pentru că îți faci prieteni noi și călătorești cu un grup de inediți.
Pentru că acest proiect este o experiență culturală în sine, iar noi vom facilita accesul la cât mai multe informații.
Pentru că ți-am pregătit o serie de surprize care sigur îți vor fi pe plac.

Locuri disponibile: 18!

Ce este inclus:
transport microbuz închiriat;
cazare și masă șofer;
cazare 2 nopți la vilă de 4* în orașul Hunedoara;
organizare și materiale informative InediTRAVEL;

Ce nu include:
intrarea la Castelul Cornivilor: 25 de lei;
taxă foto Castelul Corvinilor: 5 lei;
intrare Sarmizegetusa Regia: 5 lei;
intrare Ulpia Traiana Sarmizegetusa: 5 lei;
Taxele de intrare și de fotografie sunt informative, iar acestea pot suferi modificări.

————————–————————–————————–——-
Asociația InediTRAVEL promovează educația, cultura și turismul în toate formele sale. Proiectele pe care le desfășurăm sunt experiențe culturale care aduc un plus de valoare participanților.

În cazul în care există nelămuriri, nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon: 0721026105 sau contact@ineditravel.ro.