InediTRIP: Descoperă Cheile Nerei și Cazanele Dunării

În România există câteva obiective turistice care te lasă fără suflare. Una din aceste regiuni se regăsește în partea de sud – vest și este formată din Parcul Național Cheile Nerei și așa numitele Cazane ale Dunării. Aici regăsim ceea ce The World Geography au numit “cea mai frumoasă cascadă din lume”, cascada Bigar. 

Ascunzând râuri, cascade și lacuri, Parcul Național Cheile Nerei este foarte vizitat de turiști de pretutindeni, pe tot parcursul anului. Aici admirăm Cascada La Văioaga, Valea Beiului, Ochiul Beiului, Cascada Beusnita pe un traseu montan excepțional în care natura ne oferă peisaje de poveste.

Pentru că aventura noastră este legată și de apă, poposim la Dubova, pentru a admira Statuia lui Decebal de la Cazanele Mici, Peștera Vânători, Cazanele Mari și intrarea acvatică în Peștera Ponicova. Tot acest traseu îl parcurgem cu barca, plecând din golful Dubova, fără însă a rata și Golful Mraconia, unde se află cunoscuta Mânăstire Mraconia.

InediTRIP-ul va avea loc în perioada 30 septembrie – 2 octombrie 2016, cu plecare din București. Ne cazăm 2 nopți la pensiune de 3* din Băile Herculane unde avem parte de tot confortul pentru odihnă.

De ce să participi?
1. Pentru că vizitezi într-un weekend una din cele mai frumoase zone din România;
2. Pentru că îți faci prieteni noi și călătorești cu un grup de inediți.
3. Pentru că acest proiect este o experiență culturală în sine, iar noi vom facilita accesul la cât mai multe informații.

Itinerariu:
Ziua 1: Plecam dimineața din București – ne cazăm – vizităm oraș Băile Herculane și socializăm;
Ziua 2: Vizităm Cascada Bigar – traseu montan cu vizită la Cascada La Văioaga, Valea Beiului, Ochiul Beiului, Cascada Beusnita;
Ziua 3: Vizităm Cazanele Dunării – parcurgem un traseu cu barca la Statuia lui Decebal – Cazanele Mici – Peștera Vânători – Cazanele Mari – intrarea acvatică în Peștera Ponicova – Muzeul Porțile de Fier – sosire în București

Locuri disponibile: 16!

Ce include:
– transport București – Cheile Nerei – Dubova – București;
– cazare cu mic dejun – 2 nopți 3* în Băile Herculane;
– organizare + insotitor grup;
– materiale informative InediTRAVEL;

Ce nu este inclus:
– bilet intrare în Cheile Nerei: 5 lei/persoană;
– bilet plimbare cu barca: 30 lei/persoană;
– bilet intrare Peștera Veteranilor: 6 lei/persoană;
– mese și cheltuieli personale;

Asociația InediTRAVEL promovează educația, cultura și turismul în toate formele sale. Proiectele pe care le desfășurăm sunt experiențe culturale care aduc un plus de valoare participanților.

Website: www.ineditravel.ro
Facebook: www.facebook.com/ineditravel
Youtube: www.youtube.com/channel/UCzXTWni3o6_vTMn-hZ0YTXg
Instagram: ineditravel

În cazul în care există nelămuriri, nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon: 0721026105 sau contact@ineditravel.ro.