InediTRIP: Descoperă Parc Aventura și orașul Brașov

Depășește-ți limitele, îndrăznește!!! În luna septembrie prietenii inediți îmbină aventura și distracția cu un city-break de excepție. 

Hai cu noi la Parc Aventura din Brașov și împreună cu echipa de prieteni inediți vei parcurge traseele care ți se potrivesc. Îți dezvolți abilități precum echilibru, lucru în echipă, spirit de observație, comunicare și încredere în forțele proprii. În total 15 trasee cu diferite grade de dificultate îți stau la dispoziție. Chiar dacă nu ai mai trăit niciodată o astfel de experiență, sau din contra, esti obișnuit să vizitezi parcuri de aventură aici este locul tău. Nu te teme, este distractiv, iar grupul cu care mergi este alături de tine pentru încurajare și suport! 

După un astfel de efort, meriți un ambient plăcut pentru relaxare, așa că ți-am pregătit o super plimbare în orașul Brașov. Descoperim centrul orașului și cele mai interesante obiective turistice, invitându-te astfel la o plimbare plăcută în unul dintre cele mai frumoase orașe ale României.

Cui se adreseaza proiectul?
Celor dornici de noutăți, de activități neobișnuite și de plimbări, celor deschiși care doresc să descopere alte activități, locuri noi și să se dezvolte personal, dar și ineditilor care își doresc noi prieteni și un grup de oameni plini de energie impreuna cu care să creeze momente memorabile.

Când și cât durează proiectul?
Proiectul va dura o singură zi. Plecarea va avea loc duminică 11 septembrie, dimineața din București, întoarcere seara. Activitățile de la Parc Aventura sunt menite să nu dureze mai mult de 3 ore, iar plimbarea în centrul Brașovului + masa de prânz va dura estimativ 5 ore. 

Avem inclus:
* transport + masă șofer;
* 3 ore in Parc Aventura; 
* organizare și materiale informative marca InediTRAVEL;

Dacă ai nelămuriri, te rog să mă suni pe numărul 0721026105 sau scrie-mi pe contact@ineditravel.ro.