Prietenii Inediți se plimbă cu caiacul și descoperă Palatul Mogoșoaia

Duminică, 24 iulie ne petrecem timpul împreună. Cu cine? Împreună cu o gașcă de Inediți. Unde? În apropierea Bucureștiului, mai exact pe lacul Snagov și la Palatul Mogoșoaia. Sigur de multe ori te-ai gândit să vizitezi aceste locuri frumoase fiind aproape de tine, dar de fiecare dată timpul sau prietenii nu erau disponibili în acel moment. Acum ai ocazia.

Lacul Snagov este cel mai important lac de agrement din jurul capitalei, fiind cel mai pitoresc dintre atracțiile turistice din zonă. Forma lacului este alungită și sinuoasă, cu multe golfuri, iar în partea din aval este insula pe care se găsește Mănăstirea Snagov. Aici te așteaptă numeroase caiace gata de plimbare, pentru a-ți oferi momentul de relaxare de care ai nevoie după o săptămână încărcată.

Palatul Mogoșoaia, construit în 1702 de către Constantin Brâncoveanu, este o clădire istorică refăcută după nenumărate distrugeri de-a lungul timpului, care în prezent ne oferă o lecție de istorie într-un cadru de poveste. Complexul Mogoșoaia cuprinde palatul propriu-zis, curtea interioară cu turnul de veghe, bucătăria, casa de oaspeți, serele, biserica “Sfantu Gheorghe”, precum și un minunat parc, preferat de mulți ca oază de relaxare și petrecere a timpului liber.

Program:
Duminică, ora 8:00 ne dăm întâlnire la Hotel Horoscop în Piața Unirii din București.

La 08:30 plecăm spre Snagov, de unde vom închiria caiace și ne vom plimba timp de 2 ore pe lacul Snagov. Vei avea ocazia de a admira nuferii, vegetația și fauna specifică zonei.

La ora 12:00 ne continuăm călătoria și pornim spre Complexul Mogoșoaia. Aici vom vizita Palatul și împrejurimile, aflând întreaga istorie a locului, iar apoi ne vom relaxa pe iarba verde și ne vom bucura de aerul curat.

La ora 16:30 plecăm înapoi spre București.

În jurul orei 17:00 sosim înapoi la Hotel Horoscop din Piața Unirii.

Recomandăm:
Ochelari de soare, cremă solară, șapcă sau pălărie. Pe caiac suntem expuși la soare timp de două ore, deci este bine să ne protejăm împotriva arsurilor.

Avem inclus:
– Caiac + vestă de salvare + padele;
– Insotitor de grup;
– Materiale informative marca InediTRAVEL;

Grabeste-te, locurile sunt limitate.

Pentru detalii suplimentare ne poți contacta la numărul: 0721.026.105 sau pe adresa de email: contact@ineditravel.ro